Online winkel met kunstgras.

 

Open uw exclusieve winkel met een showtuin.

Wat meer mensen beslissen over kunstgras in de tuin of op het balkon. De zichtbare (authenticiteit) van de hedendaagse generatie kunstgras en eenvoud speelt een belangrijke rol.

Maar wat voor soort kunstgras kan iemand kiezen? Een stuk van 20 bij 20 centimeter per post levert geen volledige informatie op over het type dat het beste bij de koper past. FiberGrass wil salons openen en tuinen in Nederland, Duitsland en België tentoonstellen. Om klanten te voorzien van informatie dat uw winkel in hun buurt is, dat ze kunnen komen voor informatie en voorbeelden en brochures, zullen wij met u samenwerken aan SEO-optimalisatie van de website en online winkel, die zijn gebouwd met verwijzing naar de meest recente versie van de software beschikbaar op deze ogenblik.

FiberGrass ondersteunt u om ervoor te zorgen dat uw site altijd wordt gevonden.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google

De website / winkel is volledig geoptimaliseerd naar de hoogste positie op Google en andere zoekmachines. Niet alleen bij het begin van samenwerking, maar ook later. Dus u kunt ontspannen en u concentreren op uw diensten.

De verkoop wordt exclusief door u uitgevoerd.

De website informeert gasten over kunstgras en producten. De website bevat: “Verzoek om monsters”, “Offerte aanvragen” en “Maak een afspraak” Natuurlijk wordt al het extra werk door u gedaan.

Kosten

U betaalt niets voor een online winkel. Het enige dat u hoeft te doen, is de nodige informatie over uw bedrijf instellen om kunstgras voor uw gasten te laten zien. Wij ondersteunen u bij het verwerven van nieuwe klanten op de website.

Optioneel kun je kiezen …

Extra brochures

Afzonderlijke monsters

Winkel display tafel

Vertegenwoordigingsdoos

Samenvouwbare banner vlag

Let’s start building your future with us.

nl_NLNederlands
de_DEDeutsch nl_NLNederlands