Landschap

Voor elk budget.

Bij FiberGrass betekend het prijsverschil van de verschillende kunstgrasmodellen NIET dat er onderlinge verschillen in sterkte of kleurvastheid zijn. Al onze grassoorten zijn van gelijke en zeer hoogwaardig materialen gemaakt en zijn NEN-gecertificeerd. Enkel de verschillen in halmhoogte en de halmdichtheid bij de verscheidene grasmodellen, veroorzaakt het prijsverschil. Stipa, Carex en Almeria zijn soorten synthetische grassen met korte halmen (als pas gemaaid gazon) en een erg mooie afwerking.

Natuurlijk

Het meest natuurlijke kunstgras moet het uiterlijk hebben van natuurlijk gras dat in de meeste tuinen en parken te zien is. Voorbeelden zijn bijna te lange stelen, die van links naar rechts zijn gerangschikt in plaats van dicht bij elkaar. Onze twee zeer mooie grassoorten Pennistum en Sesleria zijn gemaakt van lange en stevige vezels. Het gebruik van dit type vezels zorgt ervoor dat het eindproduct duurzaam en heel natuurlijk is. Misschien niet al te perfect ‘gemaaid’, waardoor het uiterlijk vergelijkbaar is met een natuurlijke grasmat met veel gras.

Luxe

Kunstgras in Optima Forma in uw tuin. Gunstig geprijsd, probleemloos en heel natuurlijk. Ons kunstgras zoals Sesleria de Luxe heeft verschillende kleuren groen en veel tinten grijs en bruin. In combinatie met de extreem zacht aanvoelende vezeltextuur, is deze tot in het kleinste detail het natuurgras nagemaakt. Koeleria is vergelijkbaar met Sesleria, met het verschilt dat deze meer het perfecte sappig groene en exclusieve gazon imiteert.

Zorgeloos

Avena heeft lange halmen die aan diens basiseinden door ‘verwelkte mosdraden’ extra ondersteund worden. Geschikt in de tuin waar veel word geravot.

nl_NLNederlands
de_DEDeutsch nl_NLNederlands