Landschap

Voor elk budget.

FiberGrass heeft producten in het assortiment die zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen tegen een goede prijs. De kunstgrassen bestaan ​​uit korte vezels en per m2 is de verdeling van vezels minder frequent. Gecreëerde producten zijn ideaal als u een beperkt budget heeft. De prijs zegt niets over de kwaliteit die we garanderen. Stipa, Carex en Almeria zijn soorten synthetische grassen met een mooie afwerking en kortere vezels.

Natuurlijk

Het meest natuurlijke kunstgras moet het uiterlijk hebben van natuurlijk gras dat in de meeste tuinen en parken te zien is. Voorbeelden zijn bijna te lange stelen, die van links naar rechts zijn gerangschikt in plaats van dicht bij elkaar. Onze twee zeer mooie grassoorten Pennistum en Sesleria zijn gemaakt van lange en harde vezels. Het gebruik van dit type vezels zorgt ervoor dat het eindproduct duurzaam en heel natuurlijk is. Misschien niet al te perfect bijgesneden, maar het uiterlijk maakt het vergelijkbaar met een natuurlijke grasmat met veel gras.

Luxe

Kunstgras in de tuin in extreme vormen. Kosteneffectiviteit, probleemloos en heel natuurlijk. Ons kunstgras zoals Sesleria de Luxe heeft verschillende kleuren groen en veel tinten grijs en bruin. In combinatie met de extreem zacht aanvoelende vezeltextuur, is deze tot in het kleinste detail gemaakt. Koeleria is vergelijkbaar met Sesleria, maar het verschilt van het exclusieve sappige groen dat de perfecte grasmat voor de tuin creëert.

Zorgeloos

Acorus bestaat uit 6 kleuren. Een prachtig 100% product dat eruitziet als een afgeknotte grasmat.