Fibergrass kunstgras toebehoren

KUNSTGRAS

Omdat genieten leuker is dan maaien

Kunstgras toebehoren

Voor het gebruik van kunstgras heeft u verschillende bevestigings- en afwerkingsaccessoires nodig. Onze specialisten hebben de meest geschikte producten om de juiste afwerking te garanderen. Zo gaat u kunstgras lang mee en is het onderhoudsarm.

Invulzand

Invulzand

Inzanden wordt aanbevolen om extra stabiliteit van de vezels te voorzien. Dit invulzand wordt over het kunstgras gestrooid en in geborsteld. Het zorgt ervoor dat de vezels mooi rechtop komen en blijven. Het gedroogde kwartszand heeft een speciale kleine ronde korrel, deze zorgt ervoor dat de vezels niet beschadigen. Wordt geleverd in zakken van 25 kg. Afhankelijk van het kunstgras is 5 – 15 kg per m² invulzand nodig.

8,50 per stuk

Lijm

Lijm

Snel drogende (1,5 uur) lijm voor het verlijmen van kunstgras aan lijmband of beton. Een betrouwbare hechting waarbij u snel weer verder kunt werken. Omdat het een 1-component polyurethaanlijm is (met activering door vocht in de omgevingslucht) moet de houdbaarheid goed in de gaten worden gehouden.De cartridge bevat 310 ml

11,95 per stuk

Lijmband

Lijmband

Lijmband voor kunstgras. Stevige kunststof band om twee stukken kunstgras aan de onderkant met elkaar te verbinden. Is niet zelfklevend! Het dient gebruikt te worden in combinatie met lijm uit de kitspuit. Leverbaar op rollen van 25 cm breed en 25 lopende meter.

22,50 per rol

Zelfklevende lijmband

Zelfklevende lijmband

Deze tape is aan 1 zijde klevend, weerbestendig en wordt gebruikt om de kunstgrasmatten aan elkaar te verlijmen. Het gemak bij deze zelfklevende lijmband is dat je geen andere lijmkit meer nodig hebt. Leverbaar op rollen van 12 cm breed en 10 lopende meter.

43,95 per rol

Grondpinnen

Grondpinnen

Met de u-gepunte grondpinnen wordt het kunstgras vastgezet in de grond zodat het niet kan opwaaien of verschuiven. We adviseren om de grondpinnen om de 80 cm van de buitenzijde van het kunstgras te plaatsen. Deze dienen niet gebruikt te worden bij een gestabiliseerde onderbouw. De grondpinnen zijn 40 cm lang en zitten verpakt in een doos per 250 stuks (ook los verkrijgbaar).

1,10 per stuk

Drukverdeeldoek

Drukverdeeldoek

Dit doek wordt geplaatst tussen het gras en de ondergrond. Het ongeweven drukverdeeldoek is een kunststof doek dat fungeert als drukverdeler bij belasting van het kunstgras. Een ondergrond van zand onder het gras blijft instabiel. Bij puntbelasting zoals hakken en stoelpoten, kunnen er oneffenheden ontstaan in de ondergrond. Door gebruik van het doek wordt de druk beter verdeeld. Onkruid kan eveneens niet door het doek waardoor uw kunstgras zodoende hiervan gevrijwaard wordt. 2m of 4m breedte x 50m lengte.

1,95 m²

Noppenvlies

Noppenvlies

Stevige kunststofdoek met noppenstructuur om onder het kunstgras te leggen op harde ondergrond. Speciaal voor op de tegels te plaatsen. Bijvoorbeeld voor in de tuin op tegels, op een terras of balkon.Noppen zorgen eveneens voor extra hechting en drainage. Leverbaar op rollen van 2 m breed en 25 lopende meter.

9,95 m²  

Als u kiest voor Fibergrass, kiest u voor kwaliteit.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN