Gebruik van vulzand

[vc_row fullwidth=”true” fullwidth_content=”false” attached=”true”][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h1″ margin_top=”40″ margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]

Gebruik van vulzand

[/mk_fancy_title][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1497013983526{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”4/6″][mk_fancy_title margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]

Wanneer te gebruiken en wanneer niet?

[/mk_fancy_title][vc_column_text align=”center” css=”.vc_custom_1515665768603{margin-bottom: 0px !important;}”]

De meningen zijn verdeeld over het gebruik van opvulzand. Verschillende kunstgrasproducenten op het gebied van twee soorten kunstgras, suggereren dat één type het met zand vult en dat een ander type niet meer nodig is.

Deze variëteiten van kunstgras waarvoor het niet nodig is om te vullen met zand, de structuur van de messen wordt ondersteund door een onderste laag van gedraaide vezels. Deze vezels zien er meestal uit als mos of gedroogd gras. Voor graszoden geeft het een grotere natuurlijkheid, maar er zijn veel redenen waarom een ​​vulzand moet worden gebruikt.

Het gaat om verhoogde stabiliteit en duurzaamheid van het product. (Zandvulling is niet zichtbaar onder de vezels)

Wij adviseren ALTIJD het vulzand te gebruiken. Het zand trekt de graszode aan, waardoor hij zonder plooien op de grond zal liggen. De extra functie van het opvulzand houdt de rietjes ondersteboven en borg ze.

Bovendien heeft het zand een isolerende werking, waardoor de door thermische vervorming veroorzaakte schade wordt geminimaliseerd.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Als u kiest voor Fibergrass, kiest u voor kwaliteit.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN