Streetworkout Nederland

Streetworkout Nederland zorgt voor  outdoor parken. Denk hierbij aan fitness park, speel park, calisthenics park, free running park, ninja warrior park, obstakel course en pumptracks. Zij verzorgen de ondergrond en de toestellen die  op de ondergrond komen. Voor de ondergrond gebruiken zij Fibergrass-kunstgras en valbescherming. Het gebruik van deze materialen zorgt er voor dat het park het hele jaar goed gangbaar is en mooi uitziet.

De valbescherming zorgt ervoor dat niemand zich erg verwondt mocht het voorkomen dat zij van een toestel vallen. Deze polyethyleen shockpads zijn weerbestendig en kunnen in verschillende diktes gebruikt worden voor optimale bescherming. Door de bouw van deze shockpads hebben zij uitstekende drainage eigenschappen. Deze valbescherming in combinatie met Fibergrass-kunstgras kan makkelijk worden geïnstalleerd.

Fibergrass-kunstgras heeft kwaliteit sport kunstgras. Streetworkout Nederland gebruikt Fibergrass-kunstgras doordat deze decennia lang gebruikt kunnen worden zonder problemen, zoals verkleuring of slijtage. In Fibergrass-kunstgras wordt geen rubbergranulaat gebruikt maar zand. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en hebben de gebruikers geen last van rubberballast.

Streetworkout Nederland biedt oplossingen in verschillende branches. Ongeacht in welke branche u zich bevindt, Streeworkout Nederland biedt u een gratis advies en kennismakingsgesprek.

Zij gaan graag in gesprek met uw onderwijsinstelling om het speelplein in te richten met sport- en speeltoestellen. Het nieuwe speelplein dat door Streetworkout Nederland is ingericht en aangelegd wordt vaak als positief ervaren door de onderwijsinstellingen.

Voor publieke plekken zoals een park is Streetworkout Nederland graag betrokken. Het creëren van een gezonde omgeving voor jong en oud verhoogt de leefbaarheid in wijken. Dit zorgt voor een meer sociale buurt doordat er een plek is die zowel ontmoetingspunt als sportplek functioneert.

Voor uw restaurant of camping kan een park van Streetworkout Nederland een onderdeel zijn van het pakket waarom klanten graag terugkomen. Een traditioneel speelpark verliest gauw zijn charmes. Tevens proberen klanten steeds gezonder te leven. Een Streetworkout park heeft talloze opties om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor uw klanten.

Streetworkout biedt het volledige pakket. Van ontwerp tot onderhoud. Dit zorgt ervoor dat u Streetworkout Nederland het park laat aanleggen en verder er geen omkijken meer naar heeft doordat alle nazorg u uithanden wordt genomen.

nl_NLNederlands
de_DEDeutsch nl_NLNederlands